dissabte, 19 de desembre del 2009

LES EXPOSICIONS DE TERRITORI

Hola a tots,

Ja som a la recta final de les classes.
En la darrera sessió de COED i GITIC vam continuar amb les exposicions de territori.
En aquesta ocasió els companys ens van fer l’exposició de temes molt diversos: de Borredà, una petita comparació entre Capellades i Rubí, Pallosos sense fronteres i de Guatemala.

Vam tenir l’oportunitat de veure diferents estils d’exposicions. Per exemple, els companys que van fer la seva exposició de Pallosos sense fronteres, ens van fer gaudir d’un Power point molt original, i pel que fa al tema, em va resultar molt interessant el que van fer les companyes sobre la llengua de Guatemala.

Clar que cadascú tenim el nostre propi estil, però no hem de deixar de banda els quatre conceptes bàsics per a fer una bona exposició oral, com per exemple: adequar el text a l’auditori, tenir una bona organització de les idees, l’expressió corporal ha de ser el més natural possible, hem de fer una bona introducció i una bona conclusió per tal de que quedin molt bé definides les idees tractades, i si fem servir recursos tecnològics com a recolzament, hem d’intentar que s’adeqüin a l’auditori ; és a dir, no posar molta lletra, només la precisa perquè ens serveixi de recolzament per a poder desenvolupar la resta d’idees que tractarem.

Salutacions,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada