dilluns, 21 de desembre del 2009

WEBQUEST


Hola a tots,

Una Webquest, és una proposta didàctica on es proposen activitats orientades cap a la investigació en les quals la informació amb la que l’alumnat interactua, prové de recursos d’internet.

Té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques contemplant el treball cooperatiu i la responsabilitat individual.

Un exemple que he trobat de WebQuest és el de “La tardor” http://www.xtec.cat/~nalart/noveswq1/tardor/index.htm , és una WebQuest per a treballar la tardor a les aules d’acollida de cicle superior de primària i de secundària.


Permet investigar a l’alumnat sobre les característiques de la natura a la tardor, tenint en compte les seves vivències, sentiments i experiències , per tal que s’hi sentin involucrats i protagonistes del seu aprenentage.
Els obejctius que es volen aconseguir són: compartir amb els companys els resultats obtinguts a partir de la recerca d’informació, utilitzar la comunicació audiovisual i les TIC, contrastar els diferents punts de vista que es donen en el petit grup i valorar l’enriquiment que suposa el diàleg intergeneracional.

Considero que es una bona proposta per tal de poder treballar amb els alumnes diversos conceptes de manera col.laborativa, per tant fomenta l'interés dels nens envers els temes que es tracten.

Salutacions,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada